Produkty a zdravotnická technika

Systém Apollon

Zdravotnický audiovizuální systém Apollon komplexně zabezpečuje sběr, zobrazení, živý přenos, záznam, parametrizaci, archivaci a zpracování audiovizuálních dat.
Je modulární a nabízí připojení ke všem dnes standardním kamerovým jednotkám. Zvládne i 3D obraz z nejnovějších endoskopů a chirurgických robotů pro miniinvazivní operace.
Umí přenos živého videa z operačního sálu na mobilní telefon nebo tablet buď odborného lékaře pro konzultaci nebo medika pro výuku, či do pracovní stanice primáře.

Apollon je audiovizuální systém pro komplexní zajištění sběru, zobrazení, přepínání a zpracování audiovizuálních dat ve Full HD kvalitě mezi operačním sálem a ostatními prostory v nemocnici.

Přenos audiovizuálních dat do cílových míst, jako jsou například přednáškové místnosti nebo kanceláře je řešen on-line přes apNet síť. Archivace audiovizuálních dat je řešena přenosem v reálném čase po síti a ukládáním do video serveru. Jak v případě archivace, tak i v případě přenosu se jedná o přenos v reálném čase v maximálním rozlišení Full HD.

Na přenosový systém je možné napojit Full HD, HD nebo SD video zdroje jako jsou endoskopické, náhledové, přehledové, či speciální kamerové systémy. Součástí dodávky je panel s uživatelským rozhraním pro ovládání systému. V případě dodávaných pracovních stanic do kanceláří, jsou stanice vybaveni programovým vybavením pro celkové zpracování zaznamenaných dat, střih video nahrávek, výběr obrázků z nahraných dat a rychlou tvorbu prezentací a publikací.

Mobilní přístup pomocí aplikace na chytrém telefonu nebo tabletu umožňuje sledování živého Full HD video přenosu se zvukem a uživatelské ovládání systému. Jednoduše a intuitivně lze vybrat požadovanou lokaci v přehledu video přenosů. Implementovaný přehrávač nabízí vyhledání a přehrání videozáznamu z Apollon systému. Zabudovaná funkce videohovoru umožňuje komunikaci mezi vybranými místy v systému.

Systém Artemis

Systém Artemis přímo navazuje na již zavedený systém Apollon a dále rozvíjí jeho schopnosti. Poskytuje nejen rozšířené možnosti pro záznam a pro živé interaktivní přenosy, ale poradí si také s následnou editací a archivací pořízených záznamů. Systém Artemis také nabízí modernější a komplexnější správu videomanagementu, který nejenom že vyniká množstvím funkcí, ale je také snadno integrovatelný. Ovládání celého systému je navíc uživatelsky přívětivější a mnohem dostupnější.

Zdravotnické počítače a monitory ACL

Špičková IT technologie speciálně vyvinutá pro využití ve zdravotnických a hygienicky náročných prostorech. Ucelená řada produktů od renomované německé značky ACL zahrnuje medicínské počítače, monitory a stěnové moduly doplněné o širokou škálu volitelných zařízení s možností rozšíření o další funkcionality podle individuálních potřeb zákazníka. Všechny produkty jsou certifikovány jako zdravotnický prostředek třídy I.
OR-PC®
OR-MD®
OR-CONSOLE®
Mobilní řešení
Kontaktní informace
Gatema Medical s.r.o.
Průmyslová 2503/2
Boskovice 680 01

08975922
CZ08975922
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram